Kalk Gidelim 111. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 111. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 111. Bölüm İzle;  18 Temmuz Cumartesi 111. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim dizisinin 111. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 111. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erkan sever, Ayça Varlıer, Ufuk Özkan, Mehtap Bayri Beyazıt Gülercan gibi isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim 18 Temmuz Cumartesi saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Uzun yıllardır TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve kendine has bir seyirci kesimi oluşturan aile ve komedi türündeki Kalk Gidelim zaman zaman final yapacak söylentileri çıksa da bugüne kadar gelmeyi başardı. Küçük bir kasabada yaşayanların başlarına gelen traji komik hikayelere değinen ve karakterlerden bazılarının çevirdiği küçük oyunların etkilerinin kasabada ve karakterler üzerindeki etkilerinin anlatıldı dizi tatlı, sempatik ve komik halleriyle seyircide karılık bulmuş durumda. Dizinin bu akşam yayınlanacak 111. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KALK GİDELİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği dizilerden olan Kalk Gidelim bu akşam 111. Bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz bölüm yaşanan tarihi eser kaçakçılığı şüphesiyle Şakir ve Dudu’nun başı büyük belaya girmiştir ve olay basit bit kaçakçılıktan çıkarak çete boyutuna yükselmiştir. Şakir ve Dudu yaşananlar karşısında şaşkındırlar. Olaylar kahramanlarımızın ummadığı bir hal almış ve Dal Ailesi zor ve komik olaylar yaşamıştır. Dizinin 111. Bölümünde de olaylar devam edecektir.

Kalk Gidelim 111. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

110. Bölümde yaşananlar Şakir ve Dudu’yu oldukça zorlamıştır. Mustafa Ali’de ikinci kez batınca bunalıma girmiştir. Nurcan kocasının biran önce düzelmesi ve iyileşmesi için pisikolojik destek almaya karar verir ancak bunu gizli yapacaktır. Mustafa Ali’nin gittiği psikiyatr genç ve güzel bir kadındır ve daha öncesinden Mustafa Ali’yi bir yerden hatırlamaktadır. Mustafa Ali ve psikiyatr arasında neler yaşanacaktır? Öbür taraftan tarihi eser kaçakçılığı suçlamasından zor bela kurtulan Şakir Dudu’dan altınları ister. Ancak Dudu altınları babasına göndermiştir. Bu durumu düzeltmek isteyen Seyfettin bir plan yapar ancak yaptığı plan kendi başına büyük dertler açacak ve Seyfettin maddi olarak oldukça zor anlar yaşayacaktır. Tüm bunlar Seyfettin’i yıpratacaktır.

Kalk Gidelim 111. Bölümü tek parça izlemek ve dizi ile ilgili en son bilgilere ulaşmak için canlitv.com adresini takip etmeyi ihmal etmeyin.

18-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar