Kalk Gidelim 112. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 112. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 112. Bölüm İzle; 25 Temmuz Cumartesi 112. Bölümüyle ekrana gelen Kalk Gidelim Dizisinin 112. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kalk Gidelim 112. Bölüm İzle; Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap bayrı, Erkan Sever ve Füsun Kostak gibi oyuncuları kadrosunda barındıran ve iki sezondur seyirciyle buluşan Kalk Gidelim 25 Temmuz Cumartesi saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Cumartesi akşamlarının eğlenceli dizilerinden olan aile komedi türündeki dizi başladığı günden itibaren belli bir seyirci kesimini kendisine bağlamayı başarmış durumda. Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği dizi her bölüm karakterlerin başına gelen komik ama bir o kadar da trajik hikayelerle ilerlerken kimi seyirciyi üzüyor kimi zaman ise güldürmeyi başarıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim’in 112. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KALK GİDELİM SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve seyircinin eğlenerek takip ettiği ender dizilerden biri olan aile komedi türündeki Kalk Gidelim bu akşam 112. Bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde Dudu’nun jandarma sorgusundan sonra tarihi eser kaçakçılı yapan bir çetenin lideri olarak Sevda karakola alınmıştır. Öbür taraftan karısının demir parmaklıklar ardında geceyi nasıl geçireceğini üzüntüyle merak eden Seyfettin ise bu sırada Nurcan’ın katı diyetiyle karşılaşmıştır. Bu duruma karşı çıksa da yapacağı bir şey yoktur. Daha sonra gerçekleri öğrenen Seyfettin karısını kurtarabilmek için soluğu adliye de alır ancak burada yaşananlar olayı daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir. Kalk Gidelim’in 112. Bölümünü tek parça izlemek için linki tıklayabilirsiniz.

Kalk Gidelim 112. Bölümde Neler Yaşanıyor?

Seyfettin’in daha önce sattığı bir ahıra asılan bir tabela Seyfettin ve Mustafa Ali’yi telaşlandırmıştır. İkili tabelada yazan mermer ocağı yazısı karşısında bölgedeki tarımın olumsuz yönde etkileneceğini ve köylülerin kendilerine tepki göstereceğini düşünürler. Seyfettin ve Mustafa Ali durumu köylülerden saklamak için büyük bir çaba içine girerler. Mermer ocağını açmak isteyen kişiyle görüşmek isteseler de kapıdan içeri bile giremezler. Kahramanlarımız Seyfettin ve Mustafa Ali bu durum karşısında ne yapacaktır? Köylüler bölgede açılacak Mermer Ocağına nasıl tepki verecek ve bunun sorumlusu Seyfettin ve Mustafa Ali’ye nasıl tepki göstereceklerdir. Öbür taraftan köye gelen ve ahıra samanların arasına saklanan gizemli bir kız köye neden gelmiştir ve neyi amaçlamaktadır? Mahkeme tarafından serbest bırakılan Sevda eve dönünce onu neler beklemektedir. Hatice ana gelinine ne gibi sürprizler hazırlamıştır. Bu ve benzeri daha pek çok sorunun cevabı bu akşam yayınlanacak Kalk Gidelim’in 112. Bölümünde ekrana geliyor.

Kalk Gidelim 112. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

25-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar