Kalk Gidelim 95. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 95. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim 95. Bölüm İzle! 18 Ocak Cumartesi günü TRT1 kanalında yayınlanacak Kalk Gidelim dizisini canlı izlenme linki ve dizi hakkında merak edilenler haberimizin detaylarında!

Kalk Gidelim 95. Bölüm İzle! TRT1 ekralarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'de komedi ve hüzün yine zirvede yaşanacak. Başrollerini i Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer,Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Füsun Kostak, Hayrettin Karaoğuz'un paylaştığı Kalk gidelim 95. Bölüm canlı izle mek için aşağıdaki linke tıklayınız. Kalk gidelim 95. Bölüm 18 Ocak saat 20:00'de TRT1'de.

KALK GİDELİM 95. BÖLÜM CANLI İZLE!

Kalk Gidelim son bölüm izle! Geçtiğimiz hafta Kalk Gidelim 94. bölümde Nurhatçe anne ve bebesına verilmişti. Bu hafta ise devlet'in bu çocuk  olayına dahil olması ile Setfettin, Sevda ve Şerif usulsuz yollardan çocuk edinme suçu ile tuttuklanır. Fakar Seyfettin Sevda'nın gönül kırgınkığını bildiğinden onun hapiste kalmasına gönlü dayanmaz ve suçu üzerine alır.

Bu olayları duyan Hacı baba, karısı Hatice'nin bu konuları duymaması için elinedn geleni yapacaktır. Çünkü Hatice Ana fazlası ile hastadır. Hacı baba bu yükü taşımak istemez. Çocuklarına gerçeği söylemek ister. Tüm aileyi bir araya toplamaya çalışırken Mustafa Ali'den heber gelir. Mustafa Ali İstabul'a gitmiştir. 

Mustafa Ali Ercan'ın korkusuna gittiği İstanbul'da eski hayatına geri dönebileceğini öğrenmiş hevesle Nurcan'a haber verirken annesinin hastalığı onları köyde kalmak zornda mı bırakacak?

Diğer yandan Dudu'nun hamile kalabilmesi için Şakir'in Ercan'dan aldığı pestiller Duduyu geçici felç edince Şakir boş durur mu, Ercan ve Efe'ye unutamayacakları bir ceza verecektir. Dudu ve Şakir bekledikleri haberi doktordan duymuştur. Fakat telefonda bir mesaj daha vardır. Samim'in Azerbaycan'daki eşinden gelmektedir. Samim'in başının dertte olduğunu öğrenen aile Hacı baba ve Hatice Ana'yı olabileceklere karşın konaktan uzaklaştırmanınyollarını ararlar. 

Cumartesi akşamlarının komik ve eğlenceli dizisi Kalk gidelim 95. Bölümü canlı izlemek için ve diğer diziler hakkında bilgi almak için bizimle kalın. 

İyi Seyirler. 

18-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar