Kuruluş Osman 12. Bölüm izle

Kuruluş Osman 12. Bölüm izle
Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunu ve Osman Bey'in mücadelesini anlatan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü bu akşam Atv'de. Kuruluş Osman 12. Bölüm izle!

Sezona başarılı bir giriş yapan ve çok sevilen Atv dizisi Kuruluş Osman bu akşam saat 20:00'da yeni bölümüyle ekranlarınızda olacak. Burak Özçivit'in Osman Bey karakteriyle başrolde yer aldığı reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'da bu hafta da yine Osman Bey'in zorlu mücadelesi ekrana yansıyacak. Türk Obaları'nın tehlikeye düşmesi ve zalimlere karşı Osman Bey ve beraberindekilerin zorlu mücadelesi Kuruluş Osman 12. bölümde sizleri ekrana bağlayacak. Kuruluş Osman 12. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kuruluş Osman 12. bölümde Osman Bey atağa geçiyor

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kuruluş Osman dizisi geçen hafta heyecan dolu bir mücadeleye sahne olmuştu. Kuruluş Osman 11. bölümde Kayı, Söğüt gibi Türk obaları Moğollar'ın saldırısına uğramış ve oldukça acımasız bir şekilde oba halklarına zulmedilmişti. Osman Bey ve beraberindekiler yaşananlara kayıtsız kalamamıış ve planlar yapmaya başlamıştı. Kuruluş Osman 12. bölümde bu mücadelenin devamı ve bu sefer Osman Bey ve arkadaşlarının atağını izleyeceksiniz. Diriliş Ertuğrul projesinin de sahibi Bozdağ Film tarafından Atv için çekilen Kuruluş Osman Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın başarılı yönetmenliğinde her hafta izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Kuruluş Osman 12. bölüm bu akşam saat 20:00'da Atv'de sizlerle olacak.

Kuruluş Osman 12. bölümde neler olacak?

Türk obalarının istilasına ve Moğollar'ın vahşi kıyımına karşı Osman Bey ve arkadaşları artık dur demek zorundadır. Fragmanı yayınlanan Kuruluş Osman 12. bölümde "Balgay yemi yuttu ötesi bendedir" diyen Osman Bey'e Şeyh Edabali'den de icazet çıkınca harekete geçilmiştir. Moğol komutanı Balgay'a karşı hamle yapan Osman Bey onu oyuna getirmeyi başaracaktır. Bu sırada ölümle yüzyüze olan Selcan Hatun'a Balgay zehirli kımızı içirmek ister. Kayı obasını ele geçirip binbir türlü eziyeti oba halkına yapan ve halkı sindiren Balgay, Gündüz ve Batur için ise idam istemektedir. Dündar ise obanın geleceği için duruma ses çıkarmaktan çekinmektedir. Dayanamayan Bala ve Bamsı ise isyan başlatır ve Balgay'a karşı harekete geçerler. Osman Bey'i umutla bekleyen oba hakının imdanına yetişebilecek mi? Alpler idamdan kurtulabilecek mi? tüm soruların cevabı bu akşam Kuruluş Osman 12. bölümde. İyi seyirler...  

26-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar