Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm İzle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm İzle!
Kuzey Yıldızı 28. bölüm izle! Show TV'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kuzey Yıldızı'nın 28. bölümü ile bu akşam sizlerle.

Kuzey Yıldızı 28. bölüm izle! Show TV'nin Süreç Film imzası taşıyan yapımı Kuzey Yıldızı son bölüm, tek parça olarak yayında. 6 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümü izlemek isteyen dizi severler, bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Kuzey Yıldızı 28. bölüm izlemek için tüm detaylara haberin devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 28. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

Kuzey Yıldızı 28. Bölümde Neler Olacak?

Kuzey Yıldızı 28. bölüm izle! Kuzey Yıldızı, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Burak Can'dan oluşan oyuncu kadrosuyla her Cumartesi akşamı Show TV'den ekrana geliyor. Sevilen dizinin son olarak 28. bölümü ekrana geldi. 28. bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından Show TV resmi internet sitesi ve puhu TV'de yayınlandı. Bu adreslerden ilgili bölümü HD kalitede izleyebilme imkanına sahipsiniz. Hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak Kuzey Yıldızı'nın 28. bölümüne izlemeye başlayabilirsiniz.

Ülkemizide içine alarak tüm dünya ülkelerini kasıp kavuran korona virüs tehlikesi nedeni ile çekimlerine 2 ay ara veren Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam yenibölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Geçtiğimiz bölümde,  aralarında gerginliğin gitgide artması ile Kuzey ve Yıldız artık aşklarından umudu kesmek üzeredir. Gerçi en çok da umudu kesen Yıldız'dır. Kuzey çok parlak bir fikri vardir. Giriştiği her işi eline yüzüne bulaştırsada bu kez Yıldız'a bir teklif sunar. Çift Terapisi. Birlikte çift terapisi alarak sorunun kaynagına inmek isterler. Terapistin ise çok dahiyane ilişki kurtarma yöntemi vardır. Sevdikleri bir çocuğa 3 gün anne baba olmak. Yıldız hapishanede yaşayan güzel kızı çıkartır. 3 gün boyunca yüreklerinde aşkın alev alev canlandığına ikiside şahit olurlar. 

Diğer yandan ise Nahide hamiledir. Sefer bu haberi duyunca çılgınlar gibi sevinir. Bu sevince aile bireyleri de dahil olur. Uzun zamandır anne baba olmak isteyen Sefer ve Nahidenin bu seferde annelik ve babalıktaki acemilikleri telaşa sokar. Hummalı bir hazırlığa giren çift bebek alıştırması yaparken kahkaha dolu sahneler ortaya çıkar. Güldüren ve düşündüren Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28.Bölüm ile bu akşam saatv 20:00'de Show TV'de. 

İyi Seyirler. . .

06-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar