Kuzey Yıldızı İlk Aşk başrol oyuncuları sezona böyle veda etti!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk başrol oyuncuları sezona böyle veda etti!
Sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk da sezon finali yapan dizilerin arasındaydı. Final yapan dizinin başrol oyuncuları sezona böyle veda etti! İşte o paylaşımlar…

Karadeniz'de çekilen ve ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezon finali yapan dizilerin arasına katıldı. Show Tv'de yayınlana dizi sezonun son bölümü ile ekrana geldi. Reyting oranlarının son dönemde düştüğü dizi final yapma kararı aldı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 29. son bölümü merak ve heyecanla izlendi. Cumartesi akşamlarının en sevilen renkli yapımlarından biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın final yapması izleyicileri üzse de yeni sezona daha hazırlıklı girmesi bekleniyor. Dizinin final yapmasının ardından başrol oyuncuları da veda mesajları yayınladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezon finali yaptı!

Show Tv'nin Ordu'da çekilen sevilen yapımı Kuzey Yıldızı İlk Aşk sezonun son bölümüyle ekrana gelmişti. Dizinin başrol oyuncuları Aslıhan Güner ve İsmail Demirci sosyal medya hesaplarından dizide çekilmiş fotoğraflarıyla birlikte veda mesajı paylaştı. Dizide imkansız aşk yaşayan iki aşığı canlandıran oyuncuların mesajlarına beğeni ve yorum yağdı.

Aslıhan Güner: Bizi özleyin olur mu?

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Aslıhan Güner, güzelliğini yansıtan bir fotoğrafla Kuzey Yıldızı İlk Aşk seyircilerine sosyal medydana veda etti. Güner paylaşımında, "Ha bu ander sevdaluğa biraz ara zamani…Bizi özleyin olur mu?" ifadelerini kullandı.

İsmail Demirci: Yeni sezonda görüşmek üzere

Dizinin diğer başrol oyuncusu İsmail Demirci de sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Demirci, "Bizi sezon boyunca destekleyen, izleyen, eleştiren, güzel yorumlar bırakan herkese teşekkür ederim. Bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var. Bir süre ara verdik, daha güçlü dönmek için. Yeni sezonda görüşmek üzere. Sevgiyle kalın" ifadelerini kullandığı mesajıyla birlikte yalnız olduğu bir set fotoğrafı da paylaştı.

Yeni sezon Eylül'de başlıyor

Show Tv'nin en renkli dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk Süreç Film imzasını taşıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Uğur Demirpehlivan, Toygan Avanoğlu, Hüseyin Soysalan, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Ferda Kaynar, Gizem Güneş, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Özgün Karaman, Ecem Çalhan gibi oyucular da yer alıyordu. Eylül ayında yeni sezona başlamayı planlayan dizi Karadeniz havasını evlerinize getiriyor. Romantik komedi tarzı olan dizinin son bölümü 13 Haziran günü yayınlanmıştı.

23-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar