Kuzey Yıldızı’nda Şok Ayrılık!

Kuzey Yıldızı’nda Şok Ayrılık!
Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta 27 bölüm rol alan ve canlandırdığı karakterle herkesin kalbinde taht kuran güzel oyuncu kendisi Minnoş sebebiyle dizinin yeni bölümlerinde yer alamayacak.

Ekranların bu sezon en dikkat çekici yapımlarından biri hiç şüphesiz ki Show Tv ekranlarında Cumartesi akşamları seyirci ile buluşan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk oldu. Süreç Film tarafından hazırlanan romantik komedi türündeki yapım o kadar çok sevildi ki her kesimden seyirci buldu ve reytinglerde her cumartesi gün birincisi olmayı başardı. Dizide hikaye, mekan, oyuncu uyumu ve yöresel etkinlikler o kadar tadında ve yerinde kullanıldı ki seyirci de bunun karşılığını verdi. Ancak dizi her yapım gibi koronavirüs sebebiyle mart ayı ortalarında ara vermek zorunda kaldı ve uzun bir süre ekrana gelemedi. Son günlerde hayatın normale dönmeye başlamasıyla birlikte Kuzey Yıldızı’da çekimlere başlama kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde ekip ve oyuncular dizinin çekimlerinin yapıldığı Ordu’ya gitmek için yola çıkarken hiç beklenmedik bir şekilde bir oyuncuyu arkalarında bırakmak zorunda kaldılar. Bu beklenmedik ayrılık hem dizi ekibini hem seyirciyi adeta şoka uğrattı. İşte detaylar!

Fadime Ordu’ya Dönemedi!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve bu sezon reytingleri adeta yerinden oynatan ve seyirciyi romantik komedi dizisine doyuran Kuzey Yıldızı: İlk Aşk yeni bölüm çekimleri için, çekimlerin yapıldığı Ordu’ya gitti ve çekimlere yeniden başladı. Dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen seyirciler bu kararla sevinirken son anda gelen bir haber seyircide buruk bir sevinç meydana gelmesine sebep oldu. Dizi de oynadığı Fadime karakteriyle herkesin kalbinde taht kuran başarılı oyuncu Yasemin Hadivent Ordu’ya geri dönen oyuncular arasında yer alamadı. Güzel oyuncunun Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ın yayınlanacak yeni bölümlerinde yer almayacak olması herkesi üzerken aynı zamanda da derin bir şoka uğrattı. Güzel Oyuncu Yasemin Hadivent’in dizinin yeni bölümlerinde yer alamayacak olması da yine ne yazık ki koronavirüse bağlı bir sorundan kaynaklanıyor.

Kedisini Terk Etmedi!

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta yaşanan şok ayrılık seyircide büyük üzüntüye sebep olurken dizide Fadime karakterinin yer almayacak olması ekipte de büyük üzüntüye sebep oldu. Özellikle dizi de Aslıhan Güner’in canlandırdığı Yıldız’ın en yakın rol arkadaşı ve sırdaşı olan Fadime karakterinin olmayışı dizide nasıl bir etkiye sebep olacak bekleyip göreceğiz. Ancak güzel oyuncunun Kuzey Yıldızı’na neden dönmediği oldukça şaşırtıcı ve bir o kadar da takdir edilesi bir davranış. Güzel oyuncu Yasemin Hadivent’in 27 bölüm rol aldığı diziye tekrar dönmeyişinin sebebi çok sevdiği Minnoş isimli kedisini koronavirüs sebebiyle bırakacak kimsenin olmaması. Güzel oyuncu Yasemin Hadivent kedisi Minnoş’u bırakacak yerinin olmaması dolayısıyla diziye gitmemesini değerlendirirken “Minnoş ile 2014’ten itibaren beraberiz. Tanıştığımızda 2,5 aylıktı ve benim için evlat gibi. Bu yüzden sorumluluk hissi çok büyük” ifadelerini kullandı. Böylece 27 bölümdür Kuzey Yıldızı: İlk Aşk’ta yer alan Fadime karakteri dizinin yayınlanacak yeni bölümlerinde en azından şu an için yer alamayacak.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar