Öğretmen 2. Bölüm İzle!

Öğretmen 2. Bölüm İzle!
Ceren Moray ve İlker Kaleli'nin başrol aldığı Öğretmen dizisi bu akşam 2. bölümü ile yayında. Öğretmen 2. Bölüm İzle konusu ve detayları haberimizde!

Öğretmen 2. Bölüm İzle! Fox TV ekranlarında 4 Mart Çarşamba akşamı başlayacak Medyapım ve NF medya aracılığı ile Koray Kerimoğlu yönetmenliğinde çekilen ve Japon yapımı Hiragis Homeroom dizisinin türkiye uyarlaması olarak çekilmektedir. Başrollerinde, İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şeref Erol'un paylaştığı Öğretmen ilk bölümü ile bu akşam meraklıları ile buluşacak. Öğretmen 2. Bölüm izlemek için yayın linki aşağıdaki butonu tıklayarak ulşabilirsiniz!

ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM KONUSU

Öğretmen 2.  Bölüm İzle! Başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın yer aldığı öğretmen dizisi bu akşam yeni bölümü ile sevenlerinin karşına çıkacak. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü büyük merak uyandıran ve ses getiren dizide bu aşam, Zeynep öğretmen uyanır. Zeynep'in babası Akif bey'e haber verir. Fakat Akif öğretmenin ulvi bir görevi vardır. Öğretmek. Okuldan dışarı adım atamaz. Zaten medya kanalları aracılığı iletüm türkiye olayın sırrı ile meşkuldür. Öğrencilere Biz olunmadan ben olunmayacağını anlatmak isterken öğrencileri tarafından birde saldırıya uğrayacaktır. 

Geçen hafta kalbnden vurduğu Tuğrul gerçekten ölmüş müdür? Kanlar içinde sürükleyerek başka bir sınıfa götürdüğü Tuğruldan hiç bir hber yoktur. Arkadaşlarının endişesi birde onun kanlar içinde kaldığı sınıfta bir gece geçirmeleri ardından büyük travma yaratır.  Okulun bahçesine kurulan Emniyet mensuplarının çalışma çadırında başkomiser Yılmaz endişe ve sinir küpü halindedir. Çocuklar için yemek emniyetten yemek isteyen Akif Öğretmen, koridorda Metin Başkomiseri gördüğünde boynuna atlayarak sarılır. Akif Öğretmenin nereye varmak istediği bölüm bölüm çözülecekken Zeynep Arif'in neler yaptığını emniyet mensuplarından öğrenmiştir. Deliler gibi aşık olduğu kadın onun ne yapmak istediğini anlayacak mı? Tuğrul gerçekten öldü mü? Öğretmen'in sorduğu yeni sounun cevabı sınıfta nasıl bir kaos yaratacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de Fox TV kanalında. Öğretmen 2. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz!

İyi Seyirler. . .

11-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler