Sadakatsiz 9. Bölüm İzle

Sadakatsiz 9. Bölüm İzle
9 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz 9. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

9 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz 9. Bölüm bu akşam seyirci ile buluşacak. Geçtiğimiz hafta yoktu. 2 Aralık Çarşamba günü yayın hayatına bir hafta ara veren dizinin neden yayınlanmadığı haberine Sadakatsiz dizisi neden yok haberimizi tıklayarak öğrenebilirsiniz.Dizinin hayranları yeni bölümü heyecan ile beklerken yeni fragmanda beklenmeyen gelişmeler yer alıyor.

Dizinin takipçi kitlesi arama motorlarında 'Sadakatsiz 9. Bölüm İzle', 'Sadakatsiz son bölüm izle' gibi aramalar yaparak yeni bölüme anında ulaşmak istiyor. Sadakatsiz 9. Bölüm canlı ve Hd kalitesinde izlemek için yayın linkini haberimizin detaylarına bıraktık.  İşte detaylar. . .

Sadakatsiz son bölüm izle

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM ÖZETİ - 9 ARALIK ÇARŞAMBA

Sadakatsiz 9. Bölüm İzle; Dizinin yeni bölümünde bu hafta senaryoda ileriye dönük değişimler yapıldı. Geçtiğimiz bölümden bu yana Volkan hamile olan sevgilisi Derin'i de alarak İstanbul'a yerleşmiş, orada kariyerine devam etmiş bu süreçte bir kızları olmuş ve  Asya ve Ali kendi hayatlarına devam etmiş, Asya Tekirdağda görev yaptığı hastanede başka bir hekim arkadaşı ile sohbet ederken gazetede bir habere denk gelir. Dünyaca Ünlü Mimar Volkan Arslan Tekirdağ'a geri döndü manşetine rastlar. Bunca zamandır kendi ayakları üzerinde durmuş, oğluna baba özlemini hissettirmemek içinçabalamış bir anne olarak yaşayacağı stres dolu günleri düşünür. 

Volkan ise batmak üzere iken eline geçen bir fırsta ile Dünyaca ünlü tanınmış bir mimar olma ünvanını almış. Asya'nın düşündüğü gerçek olur. Volkan Tekirdağ'a ayak basar hastaneye gelir. Asya'ya artık burada olacağını oğlu ile geçen zamanı telafi edeceğini söyler. Asya'da küllenmeye başlamış intikam ve hırs yeniden alevlenmeye onu çepeçevre sarmaya başlar. Üstelik Volkan yeni bir hayat kurmuşken Asya ve Ali'ye geri dönme hayalleri kurmaktadır. 

Sadakatsiz 9. bölüm izlemek için yapmanız gerekenler çok basit. Dizinin yeni bölümüne saat 20:00'da haberimizde bıraktığımız linkten Canlı ve Ful HD kalitesinde ulaşabilirsiniz. Kaçıranlar için dizinin kaydedilmiş tekrar bölümü yine aynı linkte mevcut olacak.

09-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar