Şampiyon 28. bölüm İzle!

Şampiyon 28. bölüm İzle!
Şampiyon 28. Bölümde bu akşam, Suna ve Fırat arasında ilerleyen aşk ateşi Suna'nın hangi şartı dahilinde gerçekleşebilecek?

Şampiyon 28. bölüm İzle! TRT1'in mücadele, spor ve aşk dizisi Şampiyon 28. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Coronavirüs nedeniyle çekimlerine uzunca bir süre ara verilen iki haftadır kaldığı yerden büyük bir heyecanla devam ediyor.  Suna ve Fırat evlilik yolunda yavaş yavaş ilerlerken Suna'nın Fırat'a tek bir şartı vardır. Yılların ondan aldığı sevdiklerinin yanına Fırat'ı da uğurlamak istemez. Suna ve Fırat'ın mutlu haberi Selvi Zefer'in boşanma eşiğine gelmeleri ile biraz buruk olsada bu habere hiç sevinmeyen biri daha vardır. Suna'nın evlenmek için şartı ne? Fırat ve Suna'nın evliliğine karşı çıkan kim? Zafer ve Selvi'nin evliliği ne olacak? Şampiyon 28.bölümünde hangi beklenmedik gelişmeler yaşanacak şimdi detaylar.

ŞAMPİYON 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yapımcılığını Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller’in üstlendiği Şampiyon, Kafkas lakaplı eski şampiyon Fırat Bölükbaşı’nın oğlu Güneş için ringlere geri dönme mücadelesini konu alıyor. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan  gibi oyunncuların paylaştığı Şampiyon 28. bölüm izlemek için haberimizdeki bağlantı linkini kullanabilirsiniz. 

Şampiyon 28. bölümde bu akşam Fırat'ın gerçekten yüreğini kıpır ettiren tek kadın olduğunu fark etmesi ile Suna'ya evlilik eder. Suna ise Fırat'ın bu teklifi karşısında kayıtsız kalamaz fakat bir şartı vardır. Fırat'ın oğlundan sonra bu hayatta uğrunua canını verebileceği mesleği olan Boks'u bırakmaktır. Suna'nın Fırattan bu isteğini onun açısından çok geçerli sebebleri vardır. Yıllar önce abisini boks yüzünden kaybetmiş, ondan geriye kalan tek yadiğarı yeğenini de az kalsın boks uğruna feda edildiğini görünce Fırat'ı sevdiklerinin yanına bu sebeble göndermek istemez. Fırat Suna'nın teklifine nasıl yanıt verecek? 

Suna ve Fırat aralarında evliliği konuşurken bu evliliğe hazır olmayan birsi vardır. Minik güneş Suna'yı ne kadar çok sevsede babasını paylaşmak ve Suna'nın annesinin yerine geçeceği düşüncesi onu bozguna uğratır. Babasına karşı diranse de Fırat ona yaşattığı masallar gibi yine bir masal ile gönlünü alır ve henüz Suna'nın kabul etmediği evliliğe onu hazırlar. 

Dier yandan Selvi ve Zafer'in evliliği boşanma eşiğindedir. Zafer Selvi'yi iş için bir adam ile konuşurken görür ve bunun hangi sebeble olduğu kısmı ile çokta ilgilenmaz. Selvi'nin ayrılık kararını bu adama bağlayınca arayı düzeltmek yine Fırat'a ve yardımı olmadan yapamayacağı Nesli'ye kalşmıştır.  Tansel ise Suna ve Fırat'ın evleneceklerini duyunca ortalığı birbirinbe katar. Fırat için yine kendince şahane bir plan yapmıştır. Dokha maçı için basın karşısına çıkacak olan Fırat'ın başına gelenler ise Tansel'in planının sorunsuz işlediğinin kanıtıdır.

Ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon 28. bölüm ile 2 temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'de TRT1'de. 

İyi Seyirler. . . 

02-07-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar