Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz İlişkisinde İlk Fotoğraflar

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz İlişkisinde İlk Fotoğraflar
Serenay sarıkaya Cem Yılmaz İlişkisinde İlk Fotoğraf paylaşıldı. Uzun süredir hakkında konuşulan ve ilişkileri var mı yok mu denilen çiftin ilk fotoğrafı ve hikayesi haberimizde!

Uzun zamandır var mı yok mu, birlikteler mi değiller mi haberlerinin çıktığı ve tarafların kabul etmediği ancak ret de etmediği ilişkinin ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Ünlü şovmen, oyuncu Cem Yılmaz ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya arasında var olduğu iddia edilen ilişkiye dair yaklaşık 4 aydır sosyal medya ve magazin dünyası konuşuyor. Ancak ne Sarıkaya ne de Yılmaz bu ilişkiyi doğruluyor. Ancak taraflar ilişkilerinin olmadığını da net bir şekilde açıklamıyorlar. Aksine söyledikleri cümleler daha çok bir ilişki yaşandığı yönünde. İşte ayrılıklara sebep olan, üzerinde günlerdir konuşulan ve bir sır gibi saklanan ilişkinin ispatı olduğu iddia edilen fotoğraf sonunda çekildi ve paylaşıldı. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın aynı karede buluştuğu fotoğraf ve detayları haberimizde!

Sonunda Tek Karede Görüntülendiler!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasında var olduğu iddia edilen ve ayrılıklara sebep olan ilişki gerçekten var mı? Bu sorunun cevabı hala net olarak ortaya çıkmasa da ikilinin birlikte olduğu bir fotoğraf sonunda çekilebildi. Cem Yılmaz’ın uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Defne Samyeli arasındaki güzel giden ilişkinin bozulmasına ve çiftin ayrılmasına sebep oldu iddia edilen birliktelik artık yavaş yavaş ortaya çıkıyor mu? Bu soruya şimdilik evet demek zor ancak ikilinin açıklamaları ve son olarak aynı fotoğrafta birlikte yer almaları ilişkiye dair bir gelişme olarak görülebilir. Bu ilişki var mı yok mu zaman gösterecek ve hakkında daha çok konuşulacak bu belli. Belli olmayan şey ise taraflar varsa eğer bu ilişkiyi neden saklıyorlar?

Neler Söylendi?

Adı uzun zamandır Ünlü Şovmen Cem Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve cem Yılmaz Serenay Sarıkaya’nın başrolünde oynadığı Alice Müzikali’nin 50. Oyun kutlamasında aynı karede yer aldılar. Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız ve Enis Arıkan’ın aynı karede olduğu fotoğraf ikilinin birlikte olduğu ilk fotoğraf olarak dikkat çekiyor. Daha önceden ilişkileri sorulduğunda verdikleri cevaplar ise herkesi merakta bırakacak türdendi. Cem Yılmaz katıldığı bir programda “Instegram’da Serenay ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum” derken Serenay Sarıkaya’da Cem Yılmaz’ın bu yanıtı kendisine sorulduğunda “Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” şeklinde ifadeler kullanmıştı. İkili arasında iddia edilen aşkın var olup olmadığını anlaşılan zaman gösterecek. Bizde bekleyip göreceğiz.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar