Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a şaşırtıcı yanıt!

Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a şaşırtıcı yanıt!
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi. İşte, Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz'a şaşırtıcı o yanıt!

Magazin dünyasını son günlerde hareketlendiren Cem Yılmaz ve Seranay Sarıkaya hakkındaki iddialar için yeni bir gelişme daha yaşandı. Serenay Sarıkaya ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara şaşırtıcı bir yanıt verdi. Cem Yılmaz geçen günlerde katıldığı İbrahim Selim İle Bu Gece programında İbrahim Selim'in sorduğu bir soruya oldukça ilginç bir cevap vermişti. İbrahim Selim Cem Yılmaz'a, "Hiç kimseyi stalk'luyor musun?" sorusunu yöneltmiş ve Yılmaz'da bu soruya şu cevabı vermişti; "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor?" Bu ifadeler magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Serenay Sarıkaya ise "Stalk huyum yoktur" şeklinde bir açıklama yaparak akılları iyice karıştırdı.

Cem Yılmaz: Dalıp gidiyorum!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve komedyen Cem Yılmaz hakkında daha önce de birçok iddia ortaya atıldığı için Yılmaz'ın son açıklamaları magazin dünyasını hareketlendirdi. Cem Yılmaz, ünlü haber spikeri Defne Samyeli ile bir buçuk senelik uzun sayılabilecek bir birliktelik yaşamıştı ve bu ilişki yılbaşı öncesine kadar devam etmişti. Çok kısa önce ayrılan çiftin ayrılık sebebinin ise yine Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmişti. Defne Samyeli'nin Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasında yaşanan yakınlaşmadan rahatsız olduğu sık sık gündeme geliyordu. Cem Yılmaz'ın "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor?" şeklindeki açıklaması ise ikili arasında bir yakınlaşmanın olduğunun itirafı şeklinde algılandı. Fakat Seranay Sarıkaya'nın bu açıklamanın ardından yaptığı yorum şaşkınlık oluşturdu.

Serenay Sarıkaya'dan olay açıklama!

Sevilen ve güzelliğiyle dikkatleri çeken oyuncu Seranay Sarıkaya son günlerdeki Cem Yılmaz'ın kendisiyle alakalı sözleri için bir açıklama yaptı. Yıldız Teknik Üniversitesi'ndeki ödül törenine katılan Sarıkaya'ya Cem Yılmaz'ın katıldığı o program ve kendisiyle ilgili sözler soruldu. Bunun üzerine Serenay Sarıkaya, "İzledim çok keyifli programdı. Onun haricinde bir şey söylemek istemiyorum. Ben sevdiğim insanları takip ediyorum zaten. Stalk huyum yoktur" ifadelerini kullandı. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasında yaşanan bir yakınlaşma olup olmadığı hala merak edilirken, son açıklamalar magazin dünyasını epey hareketlendirmiş görünüyor.

10-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar