Sevgili Geçmiş Çilem Doğan (Elifcan Ongurlar) kimdir?

Sevgili Geçmiş Çilem Akan (Elifcan Ongurlar) kimdir?
Süreç Film imzalı Sevgili Geçmiş dizisi Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı! Heyecan dolu dizide Çilem Akan karakterine kim hayat veriyor?

Başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi başarılı isimlerin yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisi ekran hayatına hızlı bir giriş yaptı. 25 Ekim Cuma itibariyle her cuma akşamı Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Aydın Bulut otururken senaryosunu ise Funda Alp kaleme alıyor. Etkileyici hikayesiyle olduğu gibi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Çilem Akan karakterine hayat veren oyuncu Elifcan Ongurlar kimdir?

Dizide Çilem Akan karakterini canlandıracak oyuncu Elifcan Ongurlar'ı yakından tanıyalım.

ELİFCAN ONGURLAR KİMDİR?

Genç oyuncu Elifcan Ongurlar 1993 yılında İzmir'de doğmuştur. Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesinde Oyunculuk bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Profesyonel anlamda ilk olarak 2012 yılında yer aldığı film Ateş'in Düştüğü Yer ile oyunculuk hayatına adım atmıştır. İlk dizi projesi ise Kayıp Şehir olmuştur. Daha sonra Kara Ekmek ve Kiralık Aşk gibi dizilerde oynayarak tanınır hale gelmeye başlamıştır. Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Kızlarım İçin dizisinde rol alan Elifcan Ongurlar ilk başrol oyunculuğunu burada üstlenmiştir. Şimdi ise Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Süreç Film tarafından hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisinde Çilem karakterine hayat verecektir. 

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ GENEL KONUSU

Birbirinden habersiz büyümüş üç kız kardeş bir gün gizemli bir mektup alırlar ve aralarından birinin düğününde buluşurlar. Ama düğün gecesi kendilerini hiç beklemedikleri bir durumun içinde bulacaklardır. Biri müzisyen, diğeri doktor, bir diğeri ise uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibi olan üç kardeş o geceden sonra Ege’nin güzel kasabası Güneşli Bahçe’den çıkamazlar ve birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Bir kriz durumunda oluşan bu mecburiyet hali zamanla yerini kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetme macerasına bırakır. Aynı çocukluk hatıralarını paylaşmamışlardır, birlikte büyümemişlerdir, birbirlerinden çok başka hayatları vardır ama şimdi aynı kaderi yaşamak zorundadırlar. Bir yandan önlerine çıkan engellerle mücadele ederler bir yandan da aşkın ne demek olduğunu öğrenirler. Geçmişlerine doğru çıktıkları yolculuktaki ilk adımları anneleri Cahide’yi bulmak olur. Fakat geçmişin kapısını her araladıklarında yeni ve sarsıcı bir gerçekle yüz yüze gelirler. Asıl büyük sır yanı başlarında durmaktadır ve gerçek gördüklerinden çok daha başkadır. 

Heyecan dolu öyküsüyle şimdiden merak uyandıran Sevgili Geçmiş dizisi her cuma akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında!

 

30-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar