Teşkilat 4. Bölüm İzle

Teşkilat 4. Bölüm İzle
Teşkilat 4. Bölüm İzle; 28 Mart Pazar akşamı 4. Yeni bölümüyle ekrana gelen Teşkilat dizisinin yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akkusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer salman ve Ezgi Şenler’in rol aldığı Teşkilat bu akşam saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona henüz başlayalı 4 bölüm olan ve Pazar akşamlarının iddialı dizisi konumuna yükselen Teşkilat yayınlandı ilk bölümden itibaren liderliği ele geçirdi ve bırakmıyor. İstihbarat örgütleri arasında yaşanan mücadelenin hikayesini anlatan dizi Türkiye’de yaşanan bir olayın ardından bu olayın arkasında olanları bulmak için kurulan özel bir ekibin hikayesini ve bu ekibin vatan ve milletleri için kendilerinden ve ailelerinden nasıl vazgeçebildiklerini anlatıyor. Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 4. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1’de.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının yeni başlayan ve reytinglerde ilk sırada yer alan dizisi Teşkilat her hafta heyecanla beklenmeye başlandı. Dizi yayınlanan son bölümde tüm gruplarda liderliği elde ederken özel olarak kurulan istihbarat ekibinin Türkiye’de SİHA çalışanlarına kurulan pusu ve katliamın arkasında olanların kimliklerini deşifre etmelerini anlattı. Artık ekibin elinde somut bilgiler ve isimler vardır. Bundan sonrası ise onlara ve arkalarındakilere ulaşmaktadır.

Teşkilat 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 4. Bölümde yine heyecanlı anlara sahne olacak. Son bölümde Zayed Fadi’nin elinden hem diski alan ve hem de orada olan isimleri deşifre eden Serdar büyük başarı kazanmıştır. Bundan sonra bu isimler üzerine gidilecektir ancak Fadi’de bu yenilgiyi unutmak niyetinde değildir ve Serdar’ın peşine düşmeye karar vermiş ve onu ölüm listesine dahil etmiştir. Tüm Berlin’de Serdar aranırken serdar Fadi’yi Berlin’den çıktığına inandırmaya çalışır. Özel kurulan ekip ise elde ettikleri bilgilerle Fadi’nin provokasyonlarını önlemek için harekete geçer. Öbür taraftan Serdar’ın Berlin’i terk etmemesi Ceren’in tüm planlarını zora sokmuştur ve kendisini yeniden Fadi’ye ispat etmek için çalışır. Bu arada Fadi’nin planı ve emriyle Berlin’de Neo Naziler Türklere saldırmaya başlamıştır. Ekip ise bu saldırıları durdurabilmek için tehlikeli bir oyun planlar ve Serdar farklı bir kimlikle bu grubun içine sızar. Bu sırada yaşanan olaylar sonrası ekip uluslar arası bir krizin içinde bulur kendini. Teşkilat bu akşam ekrana gelecek 4. Bölümle TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar