Teşkilat 8. Bölüm İzle

Teşkilat 8. Bölüm İzle
Teşkilat 8. Bölüm İzle; 25 Nisan Pazar akşamı 8. Bölümüyle ekrana gelen Teşkilat Dizisinin yayınlanan 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Teşkilat 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Mehmet usta, Ezgi Eyüboğlu ve Yavuz Bingöl’ün rol aldığı Teşkilat dizsi bu akşam saat 20.00’da 8. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezona başlayalı henüz 7 bölüm olan ve başlar başlamaz da Pazar gününün en çok izlenen dizisi olmayı başaran ve reytinglerde gün birinciliğini başka yapımlara kaptırmayan aksiyon ve gerilim dizisi teşkilat seyirci tarafından da çok sevildi. İstihbarat örgütler arasındaki çatışmaları güç mücadelelerini anlatan dizi Türkiye’ye karşı hasmane bir tutum sergileyen istihbarat örgütleriyle ve terör örgütleriyle mücadele eden milli istihbarat teşkilatını ve buradaki özel bir ekibin hikayesini konu alıyor. Teşkilat her Pazar saat 20.00’da TRT 1’de ekrana geliyor.

Teşkilat Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve yeni başlayan dizisi Teşkilat her Pazar seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde teröristlerin elindeki Hulki ekip tarafından büyük bir operasyona kurtarılır. Bu durumu içine sindiremeyen Farid ekipten intikam almak için harekete geçer. Burda başrolü oynayacak kişi serdar’ın da evlenme teklif ettiği Ceren’dir. Ceren kendisine verilen görevi yaparak masum biri olan Hulki’nin babasını zehirleyerek öldürür. Ayrıca ekibe büyük bir tuzak kurulur.

Teşkilat 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının yeni başlayan ve seyirci tarafından çok sevilen ve reytinglerde lider konumda olan dizisi Teşkilat bu akşam 8. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Teşkilatın ikinci adamı olan ev özel ekibi de kuran Mete Başkan bir dron saldırısıyla vurulur. Acil olarak hastaneye kaldırılan Mete Başkan2ın vurulması ekipte büyük bir öfkeye ve endişeye sebep olur. Serdar ise tüm çabalarına rağmen suikasta engel olamadığı için büyük bir yıkım yaşamaktadır. Ekip başkanlarının intikamını almak ve bu olayın sorumlularını bulmak için harekete geçer. Fadi’den şüphelenen ekip Fadi2ye ulaşabilmek için büyük bir çaba harcar ancak Fadi yer yarılmış ve içine girmiştir. Ancak uzay’ın başarılı çalışmalarıyla bir ipucu yakalanır. Öbür taraftan ekip içindeki Mete Başkan’ın oğlu babasının vurulmasıyla adeta yıkılır. Fadi’ye ulaşmak için onun yeğenini kullanmaya karar veren ekip Fadi’nin yeğenini bulmak için harekete geçer. Teşkilat bu akşam yayınlanacak 8. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

25-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar