Tövbeler Olsun’un Yayın Tarihi Belli Oldu! Peki Dizide Kim Kimdir?

Tövbeler Olsun’un Yayın Tarihi Belli Oldu! Peki Dizide Kim Kimdir?
Yeni yayın dönemi başlıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Tövbeler Olsun’un yayın tarihi belli oldu. İşte Tövbeler Olsun’a dair her şey.

Sonunda yeni yayın dönemi ilk bölümüyle ekrana gelecek Tövbeler Olsun dizisiyle başlıyor. TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve tanıtım fragmanları yayınlanan aile komedisi türündeki dizinin proje tasarımını Hasan Kaçan yaparken dizinin yapımcılığını Mustafa Fener, Yönetmenliğini Serdar akar ve senaryo yazarlığını ise Haluk Özenç ve Cankut Okutur üstlenmiş durumda. Dizinin oyuncu kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan gibi isimler yer alırken dizi daha şimdiden seyirci tarafından merakla beklenmeye başladı. Yayın tarihi açıklanan dizi TRT 1’in bu sezon yayına girecek yeni dizilerinden ilkini oluşturuyor. 9 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi yeni yayın döneminden oldukça umutlu. Diziyle ilgili detaylar aşağıda.

Tövbeler Olsun Konusu Ne ve Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında bu sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek dizilerden biri olan ve Hasan kaçan’ın projesini hazırladığı ve Serdar Akar’ın yönetmenliğini yaptığı aile komedisi türündeki dizi, başarılı ama pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini ele alıyor. Tövbeler Olsun’da Namzet Horanta’nın bu değişiminin hatme çiçeğim diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife’yle kızı ve oğullarını nasıl etkilediğini eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile bu değişim sayesinde yeniden bir araya gelme hikayelerinin komik ve bir o kadar da ilginç hikayeleri anlatılacak. Tanıtımları bir süredir yayınlanan dizinin ilk bölümünün 9 Ağustos Pazar akşamı TRT 1’de ekrana geleceği yayınlanan tanıtımlarda seyirciye duyurulmuş durumda.

Tövbeler Olsun Kim Kimdir?

TRT 1’in bu sezon ekrana taşıyacağı yeni yapımlardan olan Tövbeler Olsun’da birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Bu oyuncuların dizide canlandıracakları karakterlerin özellikleri ise şöyle;

Güven Kıraç: Usta oyuncu dizide Namzet Horanta’yı canlandırıyor. Namzet Horanta, pinti bir mücevher imalatçısıdır. Yıllar içinde büyük bir şirket sahibi olsa da bir süre sonra gerçekten yaşamadığının farkına varır ve pintilikten vazgeçer. Ancak bu hiçte onun sandığı kadar kolay olmayacaktır.

İpek Tuzcuoğlu: Başarılı ve usta oyuncu İpek Tuzcuoğlu dizde Namzet Horanta’nın karısı Latife karakterine hayat vermektedir. Latife fingir fingir bir kadındır ve kuyumculuk işinde kocası Namzet’e her zaman yardım etmiştir. Latife eşinin yaşadığı değişimde başrolü oynamaktadır.

Erkan Can: Usta oyuncu Tövbeler Olsun’da Namzet Horanta’nın en büyük rakibi ve düşmanıdır. Eşi ve kızı ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Namzet Horanta ile devamlı bir kavga halindedir.

03-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar