TRT dizisi Tutunamayanlar için şok iddia! Bu iddia çok konuşulacak!

TRT dizisi Tutunamayanlar için şok iddia! Bu iddia çok konuşulacak!
TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tutunamayanlar hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yoksa Tutunamayanlar dizisi çalıntı mı?

Büyük bir heyecan ve hırs ile yayın hayatına başlayan TRT 1 ekranlarının en yeni dizisi Tutunamayanlar hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların sahibi güzel oyuncu Fadik Sevin Atasoy oldu. Peki bu iddilar ne? Yoksa TRT 1'in yeni dizisi Tutunamayanlar çalıntı mı? İşte detaylar..

Televizyon dünyasına yeni bir soluk getiren Tutunamayanlar dizisi ilk bölümü ile izleyicinin beğenisini topladı. Hatta izleyici Tutunamayanlar dizisini bir zamanlar reyting rekorları kıran Leyla ile Mecnun dizisine benzetti. Absürt komedi tarzındaki dizi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Kahkahalarla izlenen dizinin ikinci bölümü heyecanla beklenilmeye başlandı. Fakat daha ikinci bölümü ekranlara gelmeden dizi ile ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki, duyanların ağızı açıkta kaldı.Ortalığı kasıp kavuran bu iddia ekranların güzel oyuncusu Fadik Sevin Atasoy'dan geldi. Fadik Sevin Atasoy, TRT1'de ekranlara gelen 'Tutunamayanlar' dizisinin kendi yazdığı ve oynadığı 'Muse' oyunundaki sahnelerin aynı olduğunu ileri sürdü. Bu iddiaların ardından gündem 'Tutunamayanlar dizisinin çalıntı mı?' soruları ile çalkalandı. İşte Fadik Sevin Atasoy'dan gelen o iddia..

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ ÇALINTI MI?

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz'ün başrollerinde yer aldığı TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tutunamayanlar hakkında gündemi alt üst edecek o iddia. Fadik Sevin Atasoy konu ile ilgili olarak kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yazarı ve oyuncusu olduğum Muse – Bir Esin Perisi Davası oyunumda adı geçen karakterler, fikir, konu ve içeriğin Tutunamayanlar dizisindeki bölümde kullanılmış olması, mevcut benzerlik aşikardır" ifadelerine yer verdi. İddiaları ile bomba etkisi yaratan açıklamanın tam kısmı ise şu şekilde;

Tutunamayanlar Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tutunamayanlar absürd komedi tarzında ele alınan dizi aynı zamanda pek çok ünlü ismi de bir araya getirmiş durumda. Seyircinin şu sıralar en çok merak ettiği ise Tutunamayanlar Dizisi’nin çekim mekanları. Tutunamayanlar dizisi televizyonlarda yayınlanan pek çok dizi gibi İstanbul’u kendisine mekan olarak belirlemiş durumda. İstanbul’un hem tarihi, hem doğal güzelliklerinin yanında geniş imkanları da bunda büyük etken tabi. Tutunamayanlar dizisi de yoğun olarak İstanbul’un Beykoz ilçesini çekimlerinde kullanıyor. Çekimler Beykoz İlçesi’nin Gümüşsuyu Mahallesi’nde Taşocağı Sokağı’nda yapılıyor. Ayrıca Yine Beykoz’da Tekke Mevkii de dizinin mekanları arasında. Dizi burada Tekke Camii ve çevresini yoğun olarak kullanıyor. Ayrıca dizi yine Beykoz sahillerinde de çekimler yapıyor.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar