Tutunamayanlar Dizisi Konsept Değiştiriyor!

Tutunamayanlar Dizisi Konsept Değiştiriyor!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve eğlenceli konseptiyle seyircinin keyifle seyrettiği Tutunamayanlar yeni bölümler için farklı bir konsept geliştiriyor. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Salı akşamlarının sevilen ve keyifle takip edilen eğlenceli dizilerinden absürd komedi tarzındaki dizisi Tutunamayanlar özellikle alternatif dizi seyretmek isteyenler için çok iyi bir seçenek sunuyor. Dizi sezon ortasında başlamasına rağmen oldukça iyi bir reyting oranı tutturmayı başardı. Bir mahallede yaşayan değişik karakterdeki insanların birbiriyle olan ilişkisini anlatan ve bunu dizinin ana kahramanı Tarık üzerinden anlatan Tutunamayanlar son yaşanan olaylardan epeyce etkilenmiş. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs sebebiyle ara veren setlerden biri olan ve ne yazık ki hazır bölümlerin bitmesiyle tekrara düşecek olan dizide alternatif arayışları sonunda seyirciye yeni bölüm sunacak bir fikir geliştirilmiş. İşte Tutunamayanlar’ın koronavirüs tedbirlerini yenen buluşu.

Eğlenceli Dizi Tutunamayanlar Konsept Değiştiriyor!

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Tutunamayanlar dizisinde büyük bir değişim yaşanıyor. Koronavirüs sebebiyle dizi setlerinin iptal edilmesi üzerine tekrara düşmemek için arayışlara başlayan dizi sonunda yeni bölümleri seyirciye aktaracak yolu bulmuş gibi görünüyor. Dizi setlerinin uzunca bir süre yeniden sahaya inemeyeceği düşünülürken TRT 1 dizisi Tutunamayanlar değişik bir yol izlemeye başladı. Kanal oyuncuların evlerine teknik ekipman desteği sağlayarak Tutunamayanlar Dizisini yeni bir anlayış ile ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizi oyuncuları evlerine verilecek teknik ekipmanlarla kendi sahnelerini kendileri çekecek ve kendilerinin yönetmeni, ışıkçısı, şaryo operatörü olacak. Bu arada oyuncuların evlerinde yaşayanlar ise oyunculara tüm bu işlerde yardımcı olacak.

Tutunamayanlar Yeni Bölüm Çekimleri Yakında Başlıyor!

TRT 1 yapımı Tutunamayanlar seyirci tarafından keyifle seyrediliyor. Dizinin tekrar bölümlerini yayınlayarak seyirciyi diziden uzaklaştırmamak için çaba harcayan yapımcı firma kanal bulduğu bu yöntemle yakında seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bora Akkaş, Asuman Dabak gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kendi karakterleri tarafından çekilecek sahneleri ve özellikle karakterlerin ev hali heyecanla ve merakla beklenmeye başlandı. Şu ana kadar diziler için bir ilk olacağı ve farklı format sunacağı için dizinin kemikleşmiş takipçilerinin dizinin bu haline nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar