Tutunamayanlar’ın Yeni Oyuncusuna Çok Şaşıracaksınız!

Tutunamayanlar’ın Yeni Oyuncusuna Çok Şaşıracaksınız!
TRT 1'de Salı akşamları izleyici ile buluşan komedi dizisi Tutunamayanlar’ın 31 Mart tarihinde yayınlanacak yeni bölümünde sürpriz birisim konuk oyuncu oluyor. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve absürd komedi türünde olan başarılı dizi Tutunamayanlar seyirci tarafından keyifle izlenen dizilerin başında geliyor. Dizi başladı günden itibaren istikrarlı bir reyting yükselişi içinde. Bir mahallede çok değişik karakterde insanların ilişkisini ve hayatlarını anlatan dizinin yapımcılığını Ahmet Tarık Güven üstlenirken yönetmenliğini ve senaristliğini ise Osman Nail Doğan üstlenmiş durumda. Dizinin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız ve Yeliz Kuvancı yer alıyor. Her Salı akşamı TRT 1’de yayınlanan dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna kimsenin beklemediği biri konuk oyuncu olarak yer alacak. İşte detaylar!

Yönetmen Osman Nail Doğan Yönettiği Dizide Oyuncu Oldu!

TRT 1’in sevilen dizisi Tutunamayanlar yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’da ekrana gelecek. Her hafta seyirciyi güldüren ve ekrana kilitlemeyi başaran absürd komedi Tutunamayanlar başladığı günden itibaren kendine belli bir seyirci kitlesi edinmeyi başardı. Dizi zaman zaman konuk oyuncularla kadrosunu güçlendirirken yarın akşam yayınlanacak bölümde seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan başarılı yönetmen Osman Nail Doğan konuk oyuncu olarak kendi dizisinde rol alacak. Tutunamayanlar dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Tarık’ın duayen yönetmenden öğrenecek çok şeyi var” ifadelerine yer verildi. Osman Nail Doğan’lı Tutunamayanlar yarın akşam 20.00’da TRT 1’de.

Osman Nail Doğan Kimdir?

Senarist ve yönetmen Osman nail doğan Yozgat’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından gezmek için geldiği İstanbul’da rastlantı sonucu girdiği televizyonculuk mesleğinde hızlı adımlarla yükseldi. Belgesellerde asistanlık yaptı bir süre. Daha sonra yazmaya başladı ve aynı zamanda yönetmeye. Osman nail Doğan ilk uzun metrajlı filmi olan Güvercin Hırsızları ile Saraybosna Film festivalinde Türkiye’yi temsil etti. Usta yönetmen Ahmet Uluçay’ın hayatını kaybetmesi üzerine yarım kalan filmi Bozkırda deniz Kabuğu’nu sinemaya taşıdı. Osman nail Doğan ayrıca Dengi Dengine ve Tutunamayanlar adlı dizilerde yönetmenlik yaptı. Osman nail Doğan’ın sektörde imzasını taşıyan yapımlar şunlardır. Yönetmen olarak, Tutunamayanlar ve Dengi Dengine isimli dizilerde görev alırken Bozkırda Deniz Kabuğu ve Güvercin Hırsızları adlı sinema filmlerinde görev almıştır. Ayrıca Doğan, Dengi dengine ve Güvercin Hırsızları adlı yapımlarda senarist olarak görev almıştır.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar