TV8 WinWin kampanyasında ne kadar para toplandı?

TV8 WinWin kampanyasında ne kadar para toplandı?
Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında Fener Ol kampanyası düzenledi. WinWin Kazan - Kazan adıyla yayınlanan kampanyadan ne kadar para toplandı? Ayrıntılar haberimizde...

Acun Ilıcalı’nın iyi bir Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz. TV 8 ekranlarında yayınlanan “Fener Ol” yani WinWin kampanyasına da ilgi oldukça fazlaydı. 12 Mayıs Fenerbahçe çekilişinde ne kadar para toplandı? Bu çekilişe şu anda nasıl katılınır? SMS ile nasıl bağış yapılabilir? Bütün bu soruların cevaplarını canlitv izleyicileri için derledik.

TV8 Fener Ol Kampanyasında taraftarlar neler kazanacak? Fener Ol ödülleri neler?

Başkan Ali Koç’un Fenerbahçe’nin borçlarını az da olsa ödeyebilmek için çıktığı yolda Fener Ol kampanyası için çalışmalar sürüyor. Bu kampanya özelinde 12 Mayıs akşamında bizzat Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV8 ve FB TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan WinWin Kazan Kazan adlı bir çekiliş yapıldı. Bu yardım kampanyasında taraftarlar arasından yapılacak çekilişle kazanılacak ödüller arasında; Futbol ve Basketbol takımları ile buluşmak, Ali Koç ile maç izleme, Ülker Stadyumu’nda maç, Ülker Arena’da maç, İstediğin bir sporcunun özel gününde yanında olması, Futbol takımı ile yemek, Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek, 10 çifte masrafsız Amerika seyahati, 20 kişi Alex de Souza ile yemek yiyecek, 50 kişi Alex de Souza imzalı forma kazanacak büyük ödüller ise; 20 araba ve 5 ev…

TV8 Fener Ol Kampanyasına hangi ünlüler katıldı?

WinWin yardım kampanyasına birçok ünlü katıldı. Başta başkan Ali Koç’un konuşma yaptığı gecede ünlü komedyen Cem Yılmaz da espirileri ile renk kattı. A Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal ve futbolcular da gecede hazır bulundular. Sanatçılar Ezgi Mola, Merve Özbey taraftarların telefonlarına cevap verirken eski efsane oyuncular Tuncay Şanlı ve Şemih Şentürk de yardım kampanyasına katıldı.

WinWin kampanyasından ne kadar para toplandı?

Programda 20 TL’lik SMS kampanyası büyük ilgi gördü. Toplam 750 bin SMS atıldı. Yani 15 Milyon lira sadece SMSlerden toplandı. Programda 55 binin üzerinde forma satışı gerçekleştirildi. Çeşitli bağışlarla birlikte 32 milyon TL toplandı.

Ayrıca Cem Yılmaz yardım kampanyasına katılan taraftarlar arasında yapılacak çekilişle 1500 kişiye özel bir gösteri yapacağını açıkladı.

Toplanan bütün bu paraların Victor Moses’in bir yıllık ücretini bile ödeyemediğini düşünürsek alınacak daha çok yol olduğunu görürüz.

13-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler