Yemin 189. Bölüm İzle!

Yemin 189. Bölüm İzle!
Yemin 189. Bölüm İzle; Kanal 7'nin sevilen ve rayting sıralamsında ilk sırada gelen Yemin 189. Bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde!

Yemin 189. Bölüm İzle! Tv8 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde bu akşam 189. Bölüm ile ekranlara geliyor. Başrollerinde Özge Yağız, Gül Arcan, Can Verel, Ceyda Olguner ve Gökberk Demirci gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Adından ve konusundan sıkça söz ettiren dizide bu akşam Cavidan'ın planları suya düşerken Rayhan nasıl bir tehlikede olduğunu farkedemiyor. 20 Şubat Perşembe akşamları yayınlanan Yemin 189. Bölüm Canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdaki başlıktan ulaşabilirsiniz!

YEMİN 189. BÖLÜM CANLI İZLE!

YEMİN 189. BÖLÜMDE NELER OLCAK

Yemin 189. Bölüm İzle! Yeminde Bu akşam, Cavidan ile Gülsüm’ün Reyhan'ı bitirmek için kurdukları hain planı ters teper.  Gülsüm böyle bir şey beklemektedir. Emir'den korkar vebüyük bir panik yaşar, Reyhan ise kardeşini sakinleştirip ona inandığını belli etmeye çalışır.  Emir gerçeklerin ortaya çıkması için bütün yolları dener. Reyhan kardeşi için Emir'in karşına çıkar. Farketmeden aslında Reyhan ve emirin arası açılıyordur. 

Narin ile Kemal’in mutlulukları herkesin yüzüne yansımıştır. Mutluluk tabloları bir anda bozulur. başlarına bir silah dayanmıştır.  Kontrolünü kaybetmiş  kafalarına silah dayayan adamın derdi nedir? 

Emir ve Reyyan bu oyun karşısında yıkılacak mı? Gülsüm'ün kimliği açığa çıkacak mı? Cavidan Emir'in karşısında daha fazla oyun oynayabilecek mi? Narin ve Kemal'in mutluluğu burada son mu bulacak?

YEMİN DİZİ KONUSU

Ayhan Özen, Serkan Mut yönetmenliğinde Karamel Yapım tarafından çekilen Yemin dizisinin başrollerinde,  Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar gibi başarılı oyuncular yer almaktadırç 

Dizide Reyhan, taşraa doğan güzel ve alımlı bir okadar da terbiyeli kızdır. Erzurumda yaşar. Dayısı gibi sevdiği Hikmet Tarhun başarılı ancak yalnız oğluna Reyhan ile evlendirmek ister. Reyhan bu evliliği kabul etmez. Fakat Dayısının büyük sırrı karşısında elikolu  bağlıdır. Reyhan'ı İstanbula getirdiklerinde Emir'in annesi Cavidan onu ilk günden isemez. Sürekli ona hain planlar kurarak zengin ve kendisine yakıştığını düşündüğü Cemre ile evlendirmek ister. 

20 Şubat Perşembe günü yayınlanan Yemin 189. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

20-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar