Arıza 9. Bölüm Fragmanı

Arıza 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Arıza'da 8 Kasım Pazar neler olacak? Ali Rıza, Haşmet Gürkan'ı kurtarabilecek mi? İşte yeni bölüm detayları!

Arıza 9. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüm detayları izleyiciye aktarıldı. Dizini 8 Kasım Pazar günü yayınlanacak bölümünde neler yaşanak? İşte detaylar!

ALİ RIZA HAŞMET'İ KURTARIYOR!

Show TV'de ekrana gelen Arıza nefes kesen bölümüyle sevenlerini ekran başına kilitledi. Burak'ın silahların bulunduğu evi havaya uçurması konsorsiyumdaki herkesi ve ailelerinin hayatını tehlikeye soktu. Herkesi koruma görevini Haşmet Ağa üstlendi ve istihbarat tarafından kırmızı bültenle aranan Cabir ile görüşmeye gitti.

Cabir, konsorsiyumdaki herkesin ve ailelerin hayatına karşılık Haşmet Gürkan'dan hapishanedeki kardeşini kaçırmalarını istedi. Ali Rıza, müdüründe yardımıyla Cabir'in kardeşini hapishaneden çıkarmayı ve kaçırmayı başardı.

Cabir'in tüm isteklerini yerine getirip para ve kardeşi ile takas bölgesine giden Ali Rıza'yı tehlikeli bir sürpriz bekliyordu. Haşmet Gürkan takas sırasında üzerindeki bombayı göstererek Ali Rıza'nın bölgeden uzaklaşmasını istedi.

Arıza 9. bölüm fragmanında herkesin merak ettiği soru yanıt buldu! Haşmet Gürkan kurtuluyor! Peki Haşmet bombalardan nasıl kurtuldu?

8. sezon final sahnesinde hatırlayacağınız üzere Ali Rıza, Burak'ın getirdiği paraları kontrol ederken çantanın derinliklerine elini sokuyordu. Muhtemelen Cabir'e karşı önlem almak isteyen Ali Rıza çantaya bir sinyal kesici cihaz yerleştirdi.

Bu cihaz sayesinde Haşmet'i kılına zarar gelmeden kurtardı ve istihbaratın aradığı Cabir'in de yakalanmasına yardımcı oldu.

Öte yandan fragmanın diğer bölümlerinde Halide'nin babasının canını kurtaran Ali Rıza'ya biraz daha yakınlaştığını görüyoruz. Ali Rıza'nın ise Halide'ye 'Aileni ve senin babanı bu beladan kurtacağım, sonra senin karşına gelip gözlerinin içine bakarak kalbimden geçenleri söyleyeceğim sana' söylediği izleyiciye aktarıyor.

 

 

 

05-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler