Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Kriz!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Kriz!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça barılı bir sezon geçiren Doğduğun Ev Kaderindir setinde beklenmedik bir kriz çıktı. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan OGM Pictures yapımı Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi sezonun başarılı yapımları arasına girmeyi başaranlardan. Dizi Tv 8’de aldığı reytinglerle ve kendine has bir seyirci grubuyla oldukça başarılı bir sezon yaşadı ve son olarak koronavirüs dolayısıyla verdiği aradan sonra da iki bölüm yayınlanarak sezon finali kararı aldı. Ancak sezon finali yapmasına rağmen çekimlere devam eden sette beklenmedik bir kriz yaşandı. Tekrarlamasından endişe edilen koronavirüse tedbir amacıyla stok çekim yapan dizide başrolde oynayan ve dizide Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol sete çıkmak istemediği iddia edildi. Bu gelişme karşısında set çalışmaları dururken İbrahim Çelikkol’un ikna edilmesine çalışıldığı öğrenildi. İşte detaylar!

İbrahim Çelikkol Çekime Çıkmak İstemedi!

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlanan ve başrolünde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir adlı yapım sezon finali yapmasına rağmen çekimlerine devam ediyor. Dizi ikinci dalga koronavirüs olabilir endişesiyle stok çekimler yapmak için çalışmaya devam ederken sette beklenmedik bir kriz yaşandı. Dizide Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un çekime katılmak istemediği iddia edilirken sete giden ancak saat 9.00’dan 14.00’a kadar karavanda bekleyen ve çekime çıkmayan oyuncunun bu tavrı sonrası çekimlerin de yapılamadığı iddia edildi. OGM Pictures tarafından bu iddialar yalanlanırken daha sonra ikna edilen oyuncunun sete döndüğü iddia edildi.  

Yüzme Havuzuna Girmek İstemedi!

Doğduğun Ev Kaderindir Setinden sızan bilgilere göre ise İbrahim Çelikkol’la ilgili başka bir krizin de sezon finali bölümünde yaşandığı iddia edildi. Sezon finali bölümünde kendisine yazılan havuz sahnesinde oynamak istemediği öğrenilen oyuncun buna gerekçe olarak da üstsüz görüntü vermek istememesi gösterildi. İddiaya göre sahne değiştirildi ve Mehdi karakteri” havuz bize ters” repliğiyle havuza girmedi. Setten sızan bilgiye ve iddialara göre Çelikkol üstsüz görüntü vereceği sahnenin senaryodan çıkarılmasını istedi ve “ben bu sahnede oynamam” dedi. Bunun üzerine sahnede değişikliğe gidildi. Halen çekimleri devam eden ve stok bölümler çeken dizinin dört bölüm çekim yaptıktan sonra ara vereceği öğrenildi. Doğduğun Ev Kaderindir yeni sezonda Tv 8 ekranlarında olacak.

11-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar