Vuslat 33. Bölüm Fragmanı

Vuslat 33. Bölüm Fragmanı
Vuslat 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1'in sevilen dizisi Vuslat'da 23 Aralık Pazartesi neler olacak? İşte dizinin son bölüm fragmanı!

Vuslat 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? TRT 1'in sevilen dizisi Vuslat yayınlanan 32. bölümünün ardından 33. bölümde neler yaşanacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Vuslat dizisinin 23 Aralık Pazartesi yayınlanacak fragmanı ve yeni bölümden tüyolar haberimizde!

VUSLAT 32. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Başrollerinde Aldulkadir Doğulu ve Devrim Özkan'in yer aldığı TRT1'in tasavvuf konulu dizisi Vuslat'ta bu hafta nefesler tutulacak. Geçtiğimiz hafta da oynamayan dizi için sevenleri heyecanla bugün saat 20:00'de oynacayak diziyi beklior. Salih Baba artık Aziz ile farklı yollarla konuşmaya karar verir. Satranc-ı Urefa'nın ilmi Aziz'i şüpheye düşürmüştür artık. Buna Karşılık Salik Baba Satranc-ı Urefa'yı ateşe atarak Aziz'i artık kendi ateşinin içine bırakır. Salih satrancı  yaktığı sırada Aziz herşeyden habersiz Abdullah Efendi'nin getirdiği satranç çarkıfeleğini ona götürüyordu. Salih Baba Aziz gerçekleri görene kadar ona antikacının kapılarını kapatır. Bülent'in de peşinde olduğu minyatür Feride, Kerem ve Aziz'in ortak çabasıdır. Minyatür'ün fotoğrafını Bülent'e kaptırsada kopyasını alması Aziz'in işine yarar. Feride ile gideceği bir ortamda minyatüre rastlar. 

Feride ve Aziz'in evlenebilmesi Faik'in dudaklarından çıkan evet sözü yeterli, Fakat Faik o minyatür bulunmadan Tahsin'in kanından birine kızını vermek istemiyor. Öte yandan Tahsin Holding'e giderek ağırlığını koyar. İstediği şey Feride'yi ezip Aziz'i kendi elinde tutmaktır. Tahsin'in planları istediği gibi işlemezken, Fırat tüm pis işleri açığıa çıkan Nehir ile ortak işler yapar. Nehir Fırat'ın boşluğundan yararlanıp onunla oyun oynamaya fazlası ile kararlıdır. 

Altan ve Emine için de yuva kurmaya doğru yolda, Aziz ve Feride yine güzel dokunuşlarla arkadaşlarının mutlu olmalarını salayacak. Fakat onların önündeki büyük engel ise Emine'nin dayısı Yalçın Komiserdir. Yalçın'ın Emine'ye karşılık Altan'dan istediği tek şey silahı bırakıp, olurda evlenirseler emineyi bir kurşun için gözü yaşlı bırakmamasıdır. 

Nefes kesecek yeni bölümü ile Vuslat 32. bölüm bu akşam saat 20:00'de sizlerle!

16-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler