Teşkilat dizisinde önemli ayrılık

Teşkilat dizisinde önemli ayrılık
TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin de bir önemli ayrılık daha yaşanacak. Yakında sezon finali yapacak dizi de Ömer karakterine hayat veren Murat Yıldırım diziye veda ediyor.

Tims&B Productions tarafından TRT 1 ekranları için hazırlanan ‘Teşkilat’ dizisinde önemli bir ayrılık daha yaşanıyor. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz gibi başarılı oyuncuların rol aldığı diziye dizinin başrolü Murat Yıldırım veda ediyor. Murat Yıldırım diziden neden ayrılıyor? Teşkilat yeni sezonda devam edecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar.

Murat Yıldırım Teşkilat dizisinden neden ayrılıyor?

Teşkilat dizisi sevenlerinin en çok merak ettiği konular arasında dizinin Ömer'i Murat Yıldırım'ın neden ayrıldığı yer alıyor. Maalesef internetteki kaynaklara göre, dizinin yapım ekibi ve oyuncunun kendisi tarafından yapılan net bir açıklama bulunmadığı için ayrılık nedeni belli değil.

Teşkilat yeni sezonda devam edecek mi?

Dördüncü sezonu izleyiciyle buluşan Teşkilat'ın yeni sezonda devam edip etmeyeceği de merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda dizinin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu'nun ayrılığı diziyi olumsuz etkilese de Teşkilat için final gündeme hiç gelmemişti. Murat Yıldırım'ın ayrılığı sonrasında da dizinin devam edeceği konuşuluyor. Başrol için hangi oyuncuların düşünüldüğü belirsizliğini koruyor.

Öte yandan Teşkilat dizisinin 111. bölümüyle sezon finali yapacağı biliniyor.

 

06-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar