Kadın 73. bölüm izle | Kadın son bölüm

Kadın 73. bölüm izle | Kadın son bölüm
Kadın 73. bölüm izle; Fox TV'nin başarılı dizisi 26 Kasım Salı yeni bölümüyle yayınlandı. Kadın son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Özge Özpirinçci'nin başrolünde yer aldığı Kadın dizisi 26 Kasım Salı akşamı 73. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz hafta Cem tarafından tehdit edilen Bahar, Ceyda ve Berşan'ın borçlarını biran önce ödeyebilmek için verdikleri mücadeleye izleyici tanıklık etmiş, Fazilet'in mücevherlerini çalarken yakalanan Ceyda'nın akıbeti ise merak uyandırmıştı. Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında konumunu korumayı başaran Kadın dizisini izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Kadın 73. bölüm izle' ve 'Kadın son bölüm izle' araması yapıyor. Arif'i elde etmek için türlü oyunlarını hayata geçiren Şirin bu sefer büyük bir hata yapacak, bu hata sonucunda Arif'in hayatı tehlikeye girecek mi yayınlanan bölümle öğreneceğiz. Kadın 73. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KADIN SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Kadın 73. yeni bölümü kaçıranlar ve yeni bölümü canlı izlemek isteyenler dizinin tek parça bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırıyor. 26 Kasım Salı günü yayınlanan Kadın  son bölümü izlemek isteyen izleyiciler dizinin yayıncı kuruluşu olan Fox TV'nin internet sitesi üzerinden veya Fox TV'nin dijital platformu olan foxplay üzerinden diziyi izleyebilirler. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

KADIN 73. BÖLÜM ÖZETİ

Cem'in tehditleri sonrası borcunu biran önce ödemek isteyen Ceyda, Bahar ve Berşan yaptıkları büyük bir yanlışla işleri iyice çıkmaza sokacaklar. Cem kendisi için çok değerli olan bir paketi hastaneden getirmeleri için Bahar, Ceyda ve Berşan'ı görevlendirir. Büyük bir hata yapan üçlü hastaneden paket yerine Cem'in babasını getirirler. Bu yanlış sonrasında öfke dolan Cem kaybolan paketi bulabilmek için harekete geçer ancak bu yolda önüne büyük bir engel çıkacaktır.

Her fırsatta Bahar'ı Berşan'dan uzak durması için uyaran Arif, uyarılarının işe yaramaması sonucunda bu defa Berşan ile konuşur. Arif'e karşı duygu besleyen Berşan beklemediği bu uyarı sonrasında hala Arif'in Bahar'ı düşünmesi onu hayal kırıklığına uğratır.

Şirin ise Arif'e yakınlaşmak için yeni oyununu hayata geçirir. Yolda gördüğü üç gence Arif'in geldiği sırada kendisine saldırmaları için para teklif eder. Şirin'in planı işler! Arif olaya müdahale etmeye çalıştığı sırada gençlerden biri bıçağını çıkarır. Bu olay sonucunda Arif bıçaklanarak yaralanacak mı? Sorunun yanıtını dizinin 26.11.2019 tarihinde yayınlanan bölümüyle öğreneceğiz.

KADIN 73. BÖLÜM FRAGMANI

26-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar